Pensioenadvies vanuit je luie stoel.

Gemiddeld bestaat jouw inkomen voor ongeveer 20 jaar van je leven uit pensioen. Dat wil je natuurlijk goed hebben geregeld, ook voor je partner als jij komt te overlijden.

 

En omdat het onderwerp pensioen best omvangrijk is, kunnen we ons voorstellen dat je regelmatig met vragen zit. Die vragen beantwoorden wij graag voor je. 

Persoonlijk advies, of liever online?

Als je een persoonlijk advies wil, dan verwijzen we je naar je eigen financieel adviseur, of als je die niet hebt, naar een financieel expert met het Finzeker Keurmerk

 

Maar vind je het fijn om online advies te krijgen, dan kun je ook gebruik maken van online experts van Pensioen Design. Zij werken via e-mail. Hierdoor kunnen ze de tijd om je vragen te beantwoorden zelf inplannen, waardoor ze goedkoper voor je kunnen werken. Deze experts zijn in het dagelijks leven financieel adviseur en werken daarnaast als freelancer voor Pensioen Design.

 

De kosten.

Een financieel expert vraagt al snel € 100,00 tot € 125,00 per uur. Online experts van Pensioen Design werken met een vast uurtarief van € 80,00 per uur, inclusief BTW. Je vragen worden over het algemeen binnen 5 werkdagen beantwoord.

 

Stel direct je vraag.

Hieronder kun je een online advies aanvragen. Onze experts nemen via e-mail contact met je op om vast te stellen wat er precies nodig is en geven van tevoren een vaste prijs af voor de gewenste dienstverlening, zo kunnen er geen verrassingen achteraf ontstaan.

 

Na akkoord wordt het werk verricht en ontvang je de factuur voor betaling. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.