Word jij onze nieuwe Ambassadeur?

 

Geef je nu op als Affiliate Partner.


Bij Pensioen Design willen we zoveel mogelijk mensen helpen met hun pensioenplanning. En daar kun jij bij helpen én er zelf een mooie beloning aan overhouden.

 

Affiliate systeem.

In al onze aanvraagformulieren is de mogelijkheid opgenomen om jouw naam als 'ambassadeur' te vermelden. Staat jouw naam in een aanvraag? Dan ontvang je de volgende tokens.

  1. Voor de aanvraag van een persoonlijk pensioenrapport, 5 tokens.
  2. Voor een ZZP-klant 10 tokens per jaar, zolang de ZZP'er gebruik maakt van onze diensten.
  3. Voor een werkgeversklant, 5 tokens voor elke werknemer die een pensioenrapport aanvraagt.

Aan het eind van ieder jaar wordt 10% van de totale netto winst van Pensioen Design verdeeld over de verdiende tokens. Je profiteert dus ook mee van de omzet die wij zelf realiseren via onze eigen campagnes. Dat is volstrekt uniek. Een accountant maakt jaarlijks de berekening van de vergoedingen, die we ook overleggen.

  

Promotie.

We hebben deze video beschikbaar voor promotie op je eigen social media. Andere materialen stemmen we onderling af, bijvoorbeeld het maken van een visitekaartje met jouw gegevens. 

 

Jouw profiel.

Je bent een netwerker. Je kent veel mensen en/of bedrijven en ziet het belang in van een goede pensioenplanning voor iedereen. Je enthousiasme is aanstekelijk en je bent integer.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.