Inventarisatieformulier

Hartelijk dank voor je bestelling van jouw Pensioen Design Plan!

 

In onderstaand formulier vul je de gegevens in die wij nodig hebben om je plan te kunnen maken. We vragen je ook één of twee documenten mee te sturen. Die lichten we hieronder toe.

 

Uitdraai Mijnpensioenoverzicht (deze altijd meesturen).

Mijnpensioenoverzicht.nl is een onafhankelijke stichting, die de wettelijke taak heeft om burgers inzicht te geven in een deel van hun pensioen. Via deze link vind je een uitleg hoe je een overzicht kunt downloaden als .pdf document. Dat document stuur je mee met het onderstaande formulier. 

 

Lijfrenteproducten.

Heb jij lijfrenteproducten? Dit zijn spaar en/of beleggingsproducten waar je periodiek een bedrag inlegt voor aanvullend pensioen. De bedragen zijn fiscaal aftrekbaar in je IB-aangifte. Met dit formulier kun je deze producten aan ons doorgeven. Stuur het mee met de onderstaande aanvraag. Weet je niet wat de actuele waarde is van de polis(sen)? Deze vind je in het jaaroverzicht dat de bank/verzekeraar je elk jaar stuurt, of kun je bij de bewuste bank/verzekeraar opvragen.

 


Heb je bovenstaande documenten gemaakt? Vul het onderstaande formulier in en stuur ze mee. Je ontvangt je volledige plan binnen één week. Soms kan dat wat langer duren. Dan zijn er op dat moment veel aanvragen die we moeten behandelen.